Telefononi (+355) 695544797

Cart

Charwhite

CHARWHITE është një zbardhues dhembesh I gjithi natyral ,qe ndricon  dhe shkelqen dhëmbët tuaj, remineralizes dhe forcon smaltin dhe i jep gojës një detox të plotë.

CHARWHITE është prodhuar në Gjermani me përbërës me cilësine me të lartë dhe të sigurt për çdo dite  përdorimi kështu që ju mund të gëzoni dhëmbët CHARWHITE Natyrore si ju pëlqen.

Ne jetojmë këtë mision te  përditshm me anë të kontributit tonë për të krijuar dhe per të ofruar jo vetëm kozmetiken me te fresket, inovatore dhe te shendetshme jo-toksike, por edhe per te arritur tek ju direkt dhe përmes mediave sociale për tju bërë te buzëqeshni dhe të heqni mendjen!

Aq shumë sa ne  deshirojme për tju bërë ju te buzëqeshni ne sinqerisht besojmë se  mund të bëjme këtë botë një vend edhe më të mirë me anë të dhënies mbrapa.

Pra, ne jemi krenar të themi se 10% e fitimeve tona shkojnë direkt për bamirësi.

CHARWHITE ju jep dhëmbë të bardhë dhe buzëqeshje të bukur me fuqinë e të gjithë përbërësve natyrore dhe organike.

Ne perdorim vetem përbërës që promovojnë shëndetin tuaj dhe mirëqenien tuaj.

CHARWHITE është i lirë nga çdo lloj të kimikateve  te keqija ose shtesave artificiale. Ne gjithmonë do të zgjedhin përbërësit më të mirë dhe të shëndetshëm per shendetin tuaj.

Ne duam për të rritur ndërgjegjësimin në mënyrë që ne kurrë nuk do të biem dakord për të provuar produktet tona në kafshë.

Ne e marrim natyren shumë serioze dhe ne besojmë se nëna natyrë di më së miri! Kjo është arsyeja pse ne nuk kemi përdorur asnje organizëm të modifikuar gjenetikisht në kozmetikën tonë