Telefononi (+355) 695544797

Cart

Le Erbe Di Janas

Janas dashuron  natyrën dhe  të gjitha mallrat qe  vijnë nga Toka, Dielli dhe Uji

Mendoj se Natyra ka pergjigje për çdo gjë, përgjigje për të zbuluar, për të gjetur dhe për të provuar!

Janas jam un, Janas qëndron për çdo gjë që bëj dhe çdo gjë qe besoj.

Janas është një stil i jetës, që të besoni se natyra ka gjithçka që kemi nevojë, ne vetëm duhet të shikojme për atë dhe ne do të gjejmë përgjigje, në gjelberimin e saj.

Shumë thonë se bimet janë magjike, dhe kjo është e vërtetë, sepse ata kanë fuqinë për të na lidhur me thelbin tonë, me atë që ne me të vërtetë jemi

Le Erbe di Janas është një kompani italiane e dedikuar për të shitur bime per lyerjen e flokeve, bime pluhur për trajtimin  e fytyres dhe flokeve dhe për të përforcuar  rrenjet e flokeve për përdorim personal dhe profesional.

Në vitin 2011, duke u frymëzuar nga Ayurveda, ne kemi qene kompania e parë për të krijuar një ide krejtësisht të re se si të përdorim bimet

Ne mund të gjejme gjithçka që na nevojitet në natyrë, duke parë sesi shumë njerëz zhvillojne alergji dhe ndjeshmëri te larte nga kimikatet e bojrave te flokeve  kemi filluar te përzgjedhim produktet më të mira për klientet qe jane gjithmonë e më të informuar dhe per të kërkuar krijimin e një linjë të re të bimeve  për çdo lloj te lëkurës dhe nevojave te flokëve.

Gjithashtu marka jone ofron një përzgjedhje të gjerë të vajrave bimore, argjila, vajra esenciale dhe të lëndëve të para për të bërë të gjithë në gjendje të jene alkimisit te bukurise se tyre.

Në gjuhen sardenie Janas do të thotë Njohje, se kjo njohuri na bën të lirë, të lirë për të zgjedhur për të jetuar një jetë të shëndetshme në bazë të parimeve natyrore.