Telefononi (+355) 695544797

Cart

KREM LOOM ZBARDHUES BIO EARTH

KREM LOOM ZBARDHUES BIO EARTH

L4,200.00

Kremi Loom Zbardhues eshte i pasur dhe i duhur per lekurat e thata dhe per lekurat normale , fale formules innovative, me baze te jargeve te kermillit (Helix Aspersa Muller) dhe nga perberes biologjik te Ipokastanos, kamomiles, limonit, amamelides, qe I jep lekures nje aspekt ndricues. Ekstrakti I giglios marine (pancratium maritimum) vepron mbi fillesen e njollave, duke rregulluar prodhimin e duhur te melanines dhe duke e ndihmuar pakesimin e tyre, duke permiresuar gradualisht aspektin estetik. 

Compare

Share this product

??Kremi Loom Zbardhues??
?Kremi Loom Zbardhues eshte i pasur dhe i duhur per lekurat e thata dhe per lekurat normale , fale formules innovative, me baze te jargeve te kermillit (Helix Aspersa Muller) dhe nga perberes biologjik te Ipokastanos, kamomiles, limonit, amamelides, qe I jep lekures nje aspekt ndricues. Ekstrakti I giglios marine (pancratium maritimum) vepron mbi fillesen e njollave, duke rregulluar prodhimin e duhur te melanines dhe duke e ndihmuar pakesimin e tyre, duke permiresuar gradualisht aspektin estetik.

??Efikasiteti I saj eshte I kontrolluar ne laborator dhe ne jeten e perditshme
Njollat e lekures ose me sakte pikat e erreta ose keqformime te ndryshme te njollave ne lekure jane probleme te lekures qe jane te dukshme estetikisht me sy te lire, ne zona te lekures me nje ngjyre jo homogjene. Ato jane keratinocyte (qelizat kryesore te lekures), pjese te melanines dhe nga melenocite “iper-aktive”.
Jane karakteristika te lekurave madhore ose te demtuara nga ekspozimi I tepert kundrejt rrezeve diellore, ose karakteristike e lekurave qe kane akumuluar nje stres te tepert.
??Studimet e fundit kane demostruat qe ne formimin dhe ne zhvillimin e njollave te lekures jane te perfshira dy faktore kryesore:
-Aksioni I molekulave te gjeneruara nga stresi endogjen
-Aksioni I neuropeptideve (molekula te vogla te proteinave, te cliruara nga qelizat nervore ne momentin e stimulimit)
Ekstraktet e Pancreatum maritimum te perdorura ne produktet Loom jane ne gjendje te veprojne ne menyre positive mbi cdo mekanizem duke vendosur ne akt aksionin zbardhues mbi njollat dhe duke pakesuar ne kete menyre dhe irritimin e lekures.
??Rezultati final me perdorimin e Loom Kremit zbardhues me ekstrakt te giglios marine pengon melaninogjenezen e krijuar nga stresi endogjenik.

??Loom perdor ekstraktin e jargeve te kermillit te mikrofiltruar dhe te purifikuar me orgjine 100% italiane. Mbledhje e sekrecioneve kryhet ne menyre pasive tek kermillat ne kete menyre kermijte nuk pesojne asnje demtim.

Flakoni: 30 ml
I Certifikuar Eco-Bio ICEA (I testuar dermatologjikisht)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KREM LOOM ZBARDHUES BIO EARTH”