Telefononi (+355) 695544797

Cart

LE ERBE DI JANAS-AMLA (100 gr)

LE ERBE DI JANAS-AMLA (100 gr)

L1,350.00

Compare

Share this product

Përbërësit: Fruta Emblica officinalis

Mbledhur : 2017

Certifikimet: Vegan ok – ORGANIC

Fruti  I Amla është zakonisht i njohur si Indian Gooseberry ose Amalaki.

Eshte një nga kurat më të përdorur në mjeksine indiane  ayurvedica. Eshte shume e pasur me vitamina C dhe  është një antioksidues natyral i fuqishëm.

Përdoret si trajtim I bukurise  per lekuren dhe floket.

Floket: Ju jep force rrenjeve te flokeve , shkelqim ne gjithe flokun , parandalon renien e flokeve te parakohshme, parandalon renien e flokëve dhe stimulon rritjen. Për më tepër përdoret për infeksionet e rrenjes se lëkurës te kokes.

 

Lekura: Perdoret si  maskë për të ushqyer dhe zbutur lëkurën, ndriçon lekuren  dhe ofron një pastrim të thellë, të shkëlqyera për trajtimin e pucrave dhe pikave te zeza

 

N.B. Ngjarjet e lëkurës janë normale dhe janë të lidhura me Vitamin C, të fillojë me një numër të vogël dhe gradualisht të rritet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LE ERBE DI JANAS-AMLA (100 gr)”