Telefononi (+355) 695544797

Cart

PENEL I ZI

PENEL I ZI

L1,000.00

??PENEL I ZI AVRIL??
??Certifikuar organike
??Deshiron për të rritur dhe intensifikuar pamjen tuaj në një lëvizje të vetme? Penel I zi I Avril është ajo që ju duhet! Në sajë të furçës se saj shumë të hollë, zbatimi i këtij peneli të lëngshme është shumë e lehtë dhe rezultati është i gjatë dhe I qëndrueshem!??☘️

Compare
Category: Tags: ,

Share this product

??PENEL I ZI AVRIL??
??Certifikuar organike
??Deshiron për të rritur dhe intensifikuar pamjen tuaj në një lëvizje të vetme? Penel I zi I Avril është ajo që ju duhet! Në sajë të furçës se saj shumë të hollë, zbatimi i këtij peneli të lëngshme është shumë e lehtë dhe rezultati është i gjatë dhe I qëndrueshem!??☘️

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PENEL I ZI”

4 + 6 =