Telefononi (+355) 695544797

Cart

SHAMPO FARA LINI SOLID

SHAMPO FARA LINI SOLID

L800.00

??I dedikuar për ata që nuk ju pëlqejne shishet plastike dhe për ata që duan të udhëtojnë, kjo shampo pa ujë është e lehtë për të transportuar (duke përfshirë dhe aeroplan) dhe nuk ndotin.??
??Formuluar me përbërësit lokalë dhe te mrekullueshem per rritjen e flokeve tuaj, Livando, rozmarinë dhe dellinje vepron në rrënjet dhe në lëkurën e kokës me veprim anti-inflamator, ndërsa limoni pastron tërësisht duke eliminuar yndyren dhe përmirëson shkelqimin natyral te flokut????

Compare

Share this product

??I dedikuar për ata që nuk ju pëlqejne shishet plastike dhe për ata që duan të udhëtojnë, kjo shampo pa ujë është e lehtë për të transportuar (duke përfshirë dhe aeroplan) dhe nuk ndotin.??
??Formuluar me përbërësit lokalë dhe te mrekullueshem per rritjen e flokeve tuaj, Livando, rozmarinë dhe dellinje vepron në rrënjet dhe në lëkurën e kokës me veprim anti-inflamator, ndërsa limoni pastron tërësisht duke eliminuar yndyren dhe përmirëson shkelqimin natyral te flokut????

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHAMPO FARA LINI SOLID”

6 + 8 =