Telefononi (+355) 695544797

Cart

SHAMPO ME FARA LINI, SALVIA DHE LIMON

SHAMPO ME FARA LINI, SALVIA DHE LIMON

L1,300.00

??Shampo Salvia dhe Limoni – Per rritjen e flokut dhe rigjenerimin e flokut te ri??Kjo shampoo eshte nje product artisanal dhe nuk permban SLES, OGM, PEG ose paraben por vetem perberes te cilesise se pare dhe natyral. ??I pasur me ekstrakte vegjetale te salvias, limonit, ortikes, me aksion ngushtesues dhe normalizues. ??I formuluar me perberes natyral te marr nga luledielli dhe nga kokosi, ne kete menyre lejon qe floku te ushqehet dhe pjeset dyshe te mos keputen me dhe stimulon rritjen. Ka nje aksion si nje deodorant sepse freskon rrenjen e flokut, dhe permban nje arome uniforme. ??Principe aktive ??fara lini
??ekstrakt vegjetal te salvias ??ekstrakt vegjetal te ortikas ??vajra esenzial te limonit ??proteina te grurit?????
Compare

Share this product

??Shampo Salvia dhe Limoni – Per rritjen e flokut dhe rigjenerimin e flokut te ri??Kjo shampoo eshte nje product artisanal dhe nuk permban SLES, OGM, PEG ose paraben por vetem perberes te cilesise se pare dhe natyral. ??I pasur me ekstrakte vegjetale te salvias, limonit, ortikes, me aksion ngushtesues dhe normalizues. ??I formuluar me perberes natyral te marr nga luledielli dhe nga kokosi, ne kete menyre lejon qe floku te ushqehet dhe pjeset dyshe te mos keputen me dhe stimulon rritjen. Ka nje aksion si nje deodorant sepse freskon rrenjen e flokut, dhe permban nje arome uniforme. ??Principe aktive ??fara lini
??ekstrakt vegjetal te salvias ??ekstrakt vegjetal te ortikas ??vajra esenzial te limonit ??proteina te grurit?????

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHAMPO ME FARA LINI, SALVIA DHE LIMON”