Telefononi (+355) 695544797

Cart

SHAMPO PURIFIKUESE SUKIN

SHAMPO PURIFIKUESE SUKIN

L1,800.00

Një shampo e përditshme e butë për të pastruar, ushqyer dhe zbutur çdo lloj skalpi veçanërisht të ndjeshmet. ??Përmban një infuzion delikat të Aloe Vera, Hithër, Horsetail dhe Burdock.

Compare
Category: Tags: ,

Share this product

??SHAMPO PURIFIKUESE SUKIN??

??Një shampo e përditshme e butë për të pastruar, ushqyer dhe zbutur çdo lloj skalpi veçanërisht të ndjeshmet. ??Përmban një infuzion delikat të Aloe Vera, Hithër, Horsetail dhe Burdock.
??Përsosur për skalps të ndjeshëm. Të përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe flokë normalë.
??SUGJERIM: Kur përdorni shampon natyrale për herë të parë, mund të nevojitet deri në një muaj për flokët dhe kokën tuaj për t’u përshtatur me ndryshimin.
??Këshillë:
Gjithmonë bashkoni shampon me një kondicioner, për të rivendosur dhe balancuar vajrat natyrale
???☘️Përbërësi kryesor:
Aloe, Horsetail, Hithër, Burdock, komponent natyral i vajrave esenciale.???☘️

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHAMPO PURIFIKUESE SUKIN”