Telefononi (+355) 695544797

Cart

VAJ KOKOS-SPRAY MULTIFUNKSIONAL 10 NE 1 ME VAJ ORGANIK KOKOSI

VAJ KOKOS-SPRAY MULTIFUNKSIONAL 10 NE 1 ME VAJ ORGANIK KOKOSI

L1,600.00

Ky është një produkt inovative, i përshtatshëm, lehtë për t’u përdorur dhe ka 10 efekte reale në një hap:
?Riparon dhe mbron flokët e thatë dhe të dëmtuara
?Ju jep shkelqim flokeve
?Mbron nga ngrohja e piastres dhe thareses
?Jep butesi
?E rrit dhe mbron ngjyren e flokeve
?Lehtëson stilimin dhe shtrirjen e flokeve
?Shkriferon floket dhe lehteson krehjen e tyre
?Eliminon ngatrresen e flokut
?Parandalon fijet dyshe
?Jep volum flokeve

Compare
Category: Tags: , ,

Share this product

??SPRAY MULTIFUNKSIONAL 10 NE 1 ME VAJ ORGANIK KOKOSI ??
??Ky është një produkt inovative, i përshtatshëm, lehtë për t’u përdorur dhe ka 10 efekte reale në një hap:
?Riparon dhe mbron flokët e thatë dhe të dëmtuara
?Ju jep shkelqim flokeve
?Mbron nga ngrohja e piastres dhe thareses
?Jep butesi
?E rrit dhe mbron ngjyren e flokeve
?Lehtëson stilimin dhe shtrirjen e flokeve
?Shkriferon floket dhe lehteson krehjen e tyre
?Eliminon ngatrresen e flokut
?Parandalon fijet dyshe
?Jep volum flokeve

?SI TË PËRDORET?
Në flokë të lagur ose të thatë shpërndani një sasi të vogël të produktit në mënyrë të barabartë në të gjithë flokët. Të vazhdohet me styling.
FORMATI:150ml.???☘️

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VAJ KOKOS-SPRAY MULTIFUNKSIONAL 10 NE 1 ME VAJ ORGANIK KOKOSI”

1 + 4 =