LAPS SYSH BLEU NUIT CERTIFIKUAR ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

LAPS SYSH BLEU NUIT CERTIFIKUAR ORGANIKE

LAPS SYSH BLEU NUIT CERTIFIKUAR ORGANIKE

L500.00

LAPS SYSH BLEU NUIT CERTIFIKUAR ORGANIKE

Falë strukturës së saj të pasur dhe kremoze, kjo laps i certifikuar “Bleu Nuit” është një kënaqësi e vërtetë për sytë tuaj. Linja është intensive dhe precize.

Ngjyra intensive

Vijë e saktë

Organike e çertifikuar nga Qualité France

Prodhuar ne France

Category:

Share this product

Falë strukturës së saj të pasur dhe kremoze, kjo laps i certifikuar “Bleu Nuit” është një kënaqësi e vërtetë për sytë tuaj. Linja është intensive dhe precize.

Ngjyra intensive

Vijë e saktë

Organike e çertifikuar nga Qualité France

Prodhuar ne France

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAPS SYSH BLEU NUIT CERTIFIKUAR ORGANIKE”