TON SYSH MAT BEIGE ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

TON SYSH MAT BEIGE ORGANIKE

TON SYSH MAT BEIGE ORGANIKE

L800.00

TON SYSH MAT BEIGE ORGANIKE

Ky ton  organike Mat Beige shpejt do të bëhet e domosdoshme në kompletin tuaj të make up! E përkryer për të unifikuar syte tuaj dhe për të siguruar një bazë për make-up: rezultati do të jetë edhe më i suksesshëm!

Cilësi e butë dhe e lehtë

Produkt vegan

Organike e çertifikuar

Out of stock

Category:

Share this product

Ky ton  organike Mat Beige shpejt do të bëhet e domosdoshme në kompletin tuaj të make up! E përkryer për të unifikuar syte tuaj dhe për të siguruar një bazë për make-up: rezultati do të jetë edhe më i suksesshëm!

Cilësi e butë dhe e lehtë

Produkt vegan

Organike e çertifikuar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TON SYSH MAT BEIGE ORGANIKE”