Telefononi (+355) 695544797

Cart

vaj

Showing all 4 results

??VAJ RICINI ??

L1,000.00

??VAJ RICINI ??

L1,000.00

??Mund te aplikohet mbi qerpike dhe vetulla me ane te nje furce rimeli per te perforcuar gradualisht (sekret ky I trasheguar qe nga koha e gjysheve tona) Mbrojtes, perforcues, ushqyes

VAJ ARGANIT-LE ERBE DI JANAS

L2,000.00

KY VAJ KA VETI ÇUDIBËRËSE PËR TA MBAJTUR LËKURËN TË TONIFIKUAR, TË BUKUR DHE GJITHMONË TË RE. MUND TË PËRDORET PËR FLOKËT,

VAJ AVOKADOS-LE ERBE DI JANAS

L1,500.00

Ngjyra e vajit varion në bazë të cilësisë së avokado (ekzistojnë shumë, pak a shume si mollet), nga prejardhja dhe nga periudha e

VAJ MONOI TIARE

L1,200.00

VAJ MONOI TIARE

L1,200.00

Monoi Tiare është e lidhur gjithmonë me bukurinë e grave polineziane dhe flokëve te tyre të mrekullueshme.
??Ky vaj shumë i vlefshem është marrë nga perpunimi i 200 luleve te Tiares në 1 litër vaj kokosi!
??Aroma është unike dhe tepër e çmuar, duke qenë I koncentruar mund të hollohet më tej me vajin e kokosit.