Menyrat e porosise – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

Menyrat e porosise

Për porosi në Shqipëri, Kosove dhe Maqedoni ju mund të porosisni nepermjet web tone, gjithashtu mund te porosisni nepermjet rrjeteve tona sociale me nje mesazh direkt ne instagram, facebook ose ne whatssap me nr telefonit 0355 695544797, ose me ane te nje  telefonatë, porosia për ju do të bëhet manualisht nga stafi jonë.
– Produkti në Tiranë ju vjen brënda 24 orëve me postën tonë.
– Produkti në rrethet e tjera të Shqipërisë ju vjen brenda 1-2 ditëve me postën tone, ne Kosove dhe Maqedoni porosia vjen Brenda 3-4 diteve