Khadi – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

Khadi

Produktet khadi sjellin harmoni në trupin, mendjen dhe shpirtin tuaj.

E çertifikuar, 100% Natyrale, Vegan

Cilësi premium, me bazë bimore dhe e përputhshme ekologjikisht: produktet e bukurisë Khadi prodhohen sipas naturopatisë tradicionale të Ayurveda dhe në të njëjtën kohë përfitojnë nga gjetjet më të fundit dermatologjike. Për komoditetin tuaj maksimal, ne përdorim vetëm përbërës aktivë me cilësi të lartë, miqësore me lëkurën, nga natyra – pa përbërës shtazorë dhe sintetikë. Me khadi ju kujdeseni për trupin tuaj në një mënyrë të butë, të shëndetshme dhe të qëndrueshme.

Certifikuar nga Vula BDIH dhe COSMOS

Produktet khadi janë çertifikuar si Kozmetikë Natyrore nga Shoqata Gjermane e Industrive dhe Firmave Tregtare (BDIH). Kjo është një organizatë e pavarur që inspekton rregullisht produktet tona; gjithashtu dhe ne terren në Indi, ku ne prodhojmë kozmetikë pa eksperimente mbi kafshë në bashkëpunim me prodhues të tjerë. Etiketa “Kozmetikë e Kontrolluar Natyrore” qëndron për standardet më të larta të produkteve moderne, bimore dhe veçanërisht miqësore me lëkurën për kujdesin e lëkurës.

BDIH bashkëpunon me shoqatat e tjera evropiane të kozmetikës natyrore dhe kompanitë e çertifikimit. Për këtë qëllim, standardi ndërkombëtar COSMOS për kozmetikën natyrore të kontrolluar ka qenë nder certifikimet kryesore te Khadit.
Ne nuk përdorim organizma të modifikuar gjenetikisht, nanomateriale ose rrezatim.

Të paktën 95% e përbërësve tanë janë natyralë.
Ne nuk përdorim parafina dhe petrokimikë të tjerë, silikone, ngjyra sintetike, aromë dhe konservantë (paraben).

Trupi, mendja dhe shpirti i bëjnë njerëzit të përsosur dhe të lumtur. Sekreti i khadit gjithashtu përbëhet nga tre elemente që kombinohen për të formuar një tërësi magjike në eliksirin khadi.

Baza e eliksirit Khadi përbëhet nga bimë medicinale indiane nga kooperativa të vogla që kultivohen dhe zgjidhen me kujdes nën diellin e fuqishëm Indian.

India ofron një thesar të pamatë të bimëve medicinale. Falë ilaçit bimor Ayurvedic, ne e dimë saktësisht se kur dhe si të vjelim bimët në mënyrë që ato të zhvillojnë forcën e tyre maksimale. Me përpunim të kujdesshëm, potenciali i plotë i bimëve ruhet nga kultivimi deri në shishe.

Si shkencë e jetës së gjatë, Ayurvedic sjell bukurinë, shëndetin dhe mirëqenien në ekuilibër. Bimët medicinale në recetat tona janë bashkuar në një mënyrë të tillë që plotësojnë dhe fuqizojnë njëra-tjetrën. Fuqia magjike e tërësisë funksionon në secilën prej përzierjeve tona bimore.

Duke zierë bimët medicinale në kazanët e bakrit mbi një zjarr të hapur në një proces të përkushtuar, shpaloset magjia e tyre natyrore dhe efektiviteti – dhe bashkë me të edhe shpirti i khadit.

Një proces që lidh në mënyrë magjike njerëzit dhe natyrën: përzierjet bimore të gjetheve, frutave dhe lëvoreve të zgjedhura me dorë, së pari zhyten në ujë të pastër dhe gatuhen butësisht mbi një zjarr të hapur. Gjatë procesit të zierjes, krijimi i bimëve përzihet vazhdimisht në një proces tradicional Ayurvedic derisa të mbetet vetëm një e katërta e lëngut. Pas kësaj, ekstrakti filtrohet trefish dhe ftohet – për të pushuar dhe pjekur brenda natës në kontenierë të mbyllur .

Ngjyrat tona natyrore të flokëve janë 100% bimore. Bimët, rrënjët dhe gjethet aurvedike, të cilat nga natyra kanë një intensitet të lartë ngjyrash, plotësojnë njëra-tjetrën dhe kombinohen për të krijuar një efekt edhe më të fortë. Ashtu si eliksiri khadi, bimët individuale kombinohen për të formuar një tërësi që është e jashtëzakonshme në forcën dhe efektivitetin e saj. E gjithë fuqia e natyrës është në khadi.