GEO ORGANICS – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

GEO ORGANICS

Showing all 4 results

PASTA DHEMBEVE ORANGE GEOORGANICS

L1,600.00

PASTA DHEMBEVE ORANGE

Të pasura me minerale kryesore si kalcium, kalium, magnez dhe silicë natyrale organike

Efekt zbardhues

Zbardhon ne menyre natyrale pa ashpersi

Largon njollat Forcon dhembet

E pershtatshme dhe per Femijet

100% organike

 

 

LARES GOJE VAJOR ME CHARCOAL DHE KOKOS

L1,000.00

LARES GOJE VAJOR ME CHARCOAL DHE KOKOS

Pa Fluoride, SLS, Glicerinë dhe perberes kimik

Perberes 100% organike

Formulë e pasur me minerale, duke promovuar remineralizimin e dhembeve

Vegane dhe Cruelty Free

Efekt zbardhues

Mbron higjenen natyrale te gojes

Mbron dhe ushqen mishrat e dhembeve

Zbardhon ne menyre natyrale pa ashpersi

Largon njollat

Forcon dhembet

E pershtatshme dhe per Femijet

100% organike

PASTE DHEMBESH TEA TREE OIL

L1,600.00

PASTE DHEMBESH ME VAJ TEA TREE

PROMOVON REMINERALIZIMIN E DHEMBEVE

EFEKT ZBARDHUES

LARGON NJOLLAT

FORCON DHEMBET

MBRON MISHRAT E DHEMBEVE

PA FLUORIDE, SLS, PARABEN APO KIMIKATE

VEGANE DHE CRUELTY FREE

100% ORGANIK

CHARCOAL PLUHUR ZBARDHUES

L1,350.00L1,800.00

PLUHUR ZBARDHUES ME CHARCOAL

PA FLUORIDE, SLS, PARABEN, PERBERES KIMIKE

EFEKT ZBARDHUES TE FUQISHEM

ZBARDHON NE MENYRE NATYRALE PA AGRESIVITET

LARGON NJOLLAT

FORCON DHEMBET