Sukin Naturals – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

Sukin Naturals

Cdo gje qe kemi nevoje per te ushqyer trupin tone mund ta gjejme ne natyre. Në Sukin, ne besojmë se është detyra jonë të ndihmojmë të edukojmë mbi ndryshimin midis produkteve natyrale dhe sintetike të produkteve të lëkurës dhe produkteve të flokëve. Ne ishim një nga të parët që thamë ‘JO’ aditivëve artificialë dhe përbërësve të ashpër që mund të shkaktojnë dëm për veten, kafshët dhe mjedisin ku jetojmë. Ne besojme se gjithçka që na duhet për të bërë produktet që ju doni mund të gjenden në natyrë, dhe është kjo njohuri për atë që duhet lënë jashtë që i bën produktet tona kaq të veçanta.

JO për një listë të gjatë të kimikateve sintetikë si Parabenet, SLS(Sodium Lauryl Sulphate, SLES(Sodium LaurethSulphate), Synthetic Fragrances, Animal Derivatives, Harsh Detergents, Propylene Glycol, Artificial Colors, Triethanolamine, Mineral Oils, EDTA etc

JO dëm për miqtë tanë të kafshëve.
JO surprizate fshehura.
JO kompromis për rezultatet.

Thjesht përbërës nga natyra që janë të mirë për ju, portofolin tuaj dhe mjedisin gjithashtu.

Gjithçka që ju nevojitet për të ushqyer lëkurën tuaj, brenda dhe jashtë, mund të gjendet në natyrë – nga dhe ne i marrim përbërësit tanë.

Ne jemi në biznesin e krijimit të kujdesit për lëkurën, për klientët e kujdesshëm. Kjo është arsyeja pse ne nuk përdorim derivate të kafshëve si lanolina, ose nënprodukte shtazore.

Nëse e keni dëgjuar ndonjëherë thënien ‘trajtojini të tjerët ashtu si dëshironi të trajtoheni’, do ta kuptoni pse jemi me krenari pa mizori ndaj kafsheve. Sukin eshte 100% Vegane.

Nga burimi, tek prodhimi, deri te dërgimi në lëkurën tuaj, produktet Sukin janë 100% Karbon Neutral, dhe ju ndihmojnë të zvogëloni ndikimin tuaj në mjedis.

Shtëpia është aty ku është zemra dhe jona ka lindur dhe edukuar në Australi. Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme për ne që të kujdesemi për tokën, sic ajo kujdeset për ne.

Ne jemi krenar të themi se Sukin është 100% Australiane, i dizenjuar dhe prodhuar.