Avril – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

Avril

Avril nuk është vetëm një markë e kozmetikës organike. Ne përshtatemi në jetën e përditshme duke marrëfrymëzim nga një vlerë e sigurt: thjeshtësia.

Organika është pjesë e ADN-së tonë.
Kozmetikat tona organike të çertifikuara janë aprovuar nga organe të pavarura që garantojnë që formulat tona të jenë në përputhje me specifikimet e rrepta të kozmetikës organike, nga lëndët e para deri te produktet e gatshme.
Dhe sepse duam të bëjmë më shumë:
– Shumica e gamës tonë të kozmetikës prodhohet në Francë ose ne Itali
– Ne zvogëlojmë të gjitha paketimet e panevojshme
– 512 pemë u mbollën në 2018 për të kompensuar emetimet tona të CO
– Ne jemi kundër testimit të kafshëve dhe i përmbahemi Peta.
Cilësia është një nga kërkesat tona kryesore.
Zbatim i lehtë, intensiteti i ngjyrës, efikasiteti i përbërësve aktivë, cilësi e qëndrueshme.

Misioni ynë është të bëjmë kozmetikë organike të arritshme për të gjithë. Për ta arritur këtë, ne ulim të gjitha kostot e marketingut: pa konkurrencë, pa reklama. Ne ofrojmë çmime të drejta. Çdo ditë, pa kushte, për të gjithë.
Në një jetë urbane dhe bashkëkohore, Avril krijon çdo mundësi për të ndjerë mirëqenien.
Mirëqenia e përgjegjshme, me respekt për veten, të tjerë tdhe mjedisin.
Në të gjitha thjeshtësitë.
Ne nuk duam vetëm t’ju kënaqim; ne duam t’ju befasojmë me cilësinë e produkteve tona.
Sepse të qenit i përballueshëm nuk na pengon të përpiqemi për përsosmëri.
Produktet tona janë po aq efikase sa ato konvencionale. Cilësi, aromë, efikasitet, zbatim i lehtë dhe i qëndrueshëm: sepse duam të jemi krenarë për produktet tona, secila formulë duhet të na kënaqë plotësisht.
Gama jonë është e çertifikuar organikisht nga organe të pavarura, Ecocert dhe Qualité France.
Produktet tona respektojnë specifikimet shumë kërkuese të kozmetikës organike:
– Të paktën 95% e përbërësve të përgjithshëm janë natyralë ose me origjinë natyrore.
– Të paktën 95% e përbërësve vegjetalë në formulë janë nga bujqësia organike.
– Të paktën 10% e përbërësve të përgjithshëm janë ng abujqësia organike.
Fenoksietanol, nano pjesë, silikon, PEG, parfume dhe ngjyra sintetike? Ju nuk do të gjeni ndonjë në produktet tona!
Produktet tona nuk kanë ndonjë paketim të tepërt dhe ne inkurajojmë paketime të riciklueshme.
Sipas legjislacionit evropian, ne nuk bëjmë ndonjë provë mbi kafshët, dhe mbi 70% e gamës sonë është vegane që do të thotë pa përbërës me origjinë shtazore.