GeoOrganics – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

GeoOrganics

Higjiena e mirë e gojës përfshin pastrimin e dhëmbëve çdo ditë, por ne jo gjithmonë e konsiderojmë efektin e përbërësve sintetikë dhe toksikë që gjenden në kujdesin oral  per shëndetin tonë.

Përbërësit tanë:
Ne përdorim vetëm përbërës të pastër, natyralë dhe organikë për të gjitha produktet tona. Kjo do të thotë që ne jemi në gjendje t’ju shohim drejt në sy kur ju themi se kjo është kujdesi oral që bëhet natyrshëm.

Perbersit kryesor te perdorur ne produktet tona jane:

Fosfati di kalcium:
Eliminon bakteret e këqija dhe aromat brenda gojës, ndërsa ndihmon në rimineralizimin natyror të smaltit

Vaj ulliri organik:
Vaji i ullirit ekstra i virgjër organik është një ilaç natyral dhe efektiv që ndihmon në zbardhjen e dhëmbëve dhe nuk përmban asnjë kimikat të d dëmshëm.

Xylitol:
Promovon shëndet më të mirë të dhëmbëve

Vaj organik i mentes:
Si dhe duke ofruar shije unike dhe të vërtetë pa ju afruar asnjë aromatizuesi sintetik, vepron gjithashtu si antiseptikë natyralë dhe janë anti-inflamatorë në produktet tona

Vaj organik i kokosit:
Ndihmon në parandalimin e gingi vitit të shkaktuar nga pllakat dhe prishjen e dhëmbëve. Kur krahasohet me një përbërës të zakonshëm dhe të popullarizuar në shumicën e larësve të gojës – klorheksidina – në një studim të vitit 2016 nga Journal of International Society of Preventive & Community Dentistry, vaji i kokosit u tregua se redukton bakteret orale dhe parandalon formimin e prishjes së dhëmbëve. Jo vetëm që Vaji i Kokosit ishte statistikisht i rëndësishëm në uljen e prishjes së dhëmbëve, por ishte i barabartë me atë të kundërshtarit të tij sintetik Chlorhexidine

Vaj organik i pemës së çajit/tea  tree oil:
Ofron shije unike dhe të vërtetë pa ju afruar asnjë aromatizuesi sintetik, vepron gjithashtu si antiseptikë natyralë dhe janë anti-inflamatorë në produktet tona

Karbonat magnezi:
Luan një rol të rëndësishëm në rimineralizimin e dhëmbëve dhe kockave

Karbonatkalciumi:
Karbonat kalciumi ka qenë i njohur për të mbrojtur në mënyrë efektive smalt, dhe suporton dhembe dhe kocka te shendetshme

Pluhur Charcoal nga Kokosi:
Qymyri i aktivizuar është lehtësisht gërryes dhe ka veti shumë absorbuese duke e bërë atë një pastrues efektiv të njollave. Eshte gjithashtu i përsosur për tërheqjen e toksinave të cilat mund të shkaktojnë erë të keqe të gojës dhe sëmundje të mishit të dhëmbëve

Bikarbonat natriumi:
Ky pluhur me pak gërryes heq njollat ​​e dhëmbëve, si dhe alkalizon pH në gojë për të nxitur rimineralizimin

Argjila Kaolinë:
Karakteristikat e tij shumë absorbuese nënkuptojnë se detoksifikon në mënyrë efektive gojën duke hequr vajrat, sekrecionet dhe toksinat. Ai gjithashtu punon si një ruajtës natyral duke i mbajtur produktet tona më të freskëta për më gjatë

Acid tartaric:
Një alternativë natyrore ndaj rregullatorëve sintetikë të aciditetit por gjithashtu tregon përfitime të mëdha indet e mishit të dhëmbëve sepse ka veti te larta antioksiduese