About – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

About

ABOUT US

Misioni yne esht te  ndihmojme njerëzit qe te  kuptojnë rëndësinë duke u kujdesur për veten e tyre duke përdorur produktet natyrore në vend të kimikateve te gjendura ne produkte te ndryshme kozmetike . Edukimi  fillon me  informimin në lidhje me përfitimet e mahnitshme te natyres dhe produkteve organike.

Ne dyqanin tone VIVA  ORGANICS, ne ofrojmë produkte per  çdo lloj të lëkurës, dhe jemi të sigurt se secili prej tyre është aq i pastër dhe cilesor sic fytyra juaj meriton. Çdo produkt është prodhuar  me qëllimiin e vetem per  të miren e  shëndetit tuaj rrezatues dhe mirëqenien.

Shumica e produkteve   komerciale përmbajnë përbërës shumë toksike dhe irrituese. Këto përbërës janë të zhytur në lëkurën tuaj, dhe shpesh shkaktojnë reaksione alergjike dhe ndjeshmëri të tjera të lëkurës.

VIVA ORGANICS  premton te importoj dhe  përdor vetëm produkte me perberes  natyrore dhe organike të papërpunuar. Ne burimet tona ne kemi  një shumëllojshmëri të gjerë të përbërësve organik të akredituara dhe të certifikuara nga e gjithë bota, duke përfshirë; Aloe Vera Organike, Jarget e kermillit , Vajin e Ullirit , Vajin e Arganit , Vajin e bajames, Gjalpin e Kakaos, Vajin e arres kokosit etj. Një shumëllojshmëri e vajrave organike bimore, gjalpeve dhe ekstrakteve janë përdorur ne  gjithë gamën e produkteve. Ne besojmë në ofrimin më të mirë produkte te kujdesit të lëkurës.

Produktet tona kane komplet te  perjashtuar : parabenet,  silicon, preservatives , nënproduktet e kafshëve, propilen glikol, natrium sulfateve lauril, ngjyrues te dëmshem  artificial  dhe aromave artificiale , vajrave minerale, naftë, dhe kimikate tjera te ashpra kozmetike.

Aloe Vera

Vaj Kokosi

Vaj Bajames

Vaj Argani

Vaj Ulliri

Kamomili

Argjila

Vaj Makadamias

Jarge kermilli

PREMTIMET TONA:

  • Përbërësit bioaktive

Në produktet tona ne përdorim ekstrakte të vërtetuara bioaktive për të siguruar që çdo produkt është me të vërtetë funksionale nga natyra.

  • Përbërësit natyral

Përbërësit natyrore janë përdorur në të gjitha formulimet.

  • Nuk ka kimikate të ashpra

Ne nuk e përdorin përbërësit shpesh te  kritikuar për efektet e tyre anësore , ne kurrë nuk përdorin Parabens, Lauryl sulfat natriumi (SLS), parfume apo aromat artificiale. 

  • Nuk ka kimikate të ashpra

Ne nuk e përdorin përbërësit shpesh te  kritikuar për efektet e tyre anësore , ne kurrë nuk përdorin Parabens, Lauryl sulfat natriumi (SLS), parfume apo aromat artificiale. 

  • Nuk kanë vajra minerale

Petrol-kimikate të tilla si vajguri dhe Petrolium janë shmangur, vajra bimore dhe ekstrakte janë përdorur.

  • Nuk kanë përbërësit GM

Produkte te modifikuar gjenetikisht janë shmangur për të siguruar qe të gjitha formulimet te  jenë sa me të natyrshme të jetë e mundur.