La Saponaria – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

La Saponaria

Historitë e gjyshes suaj,  pasioni për gjëra të mira dhe të vërteta, dëshira për të bërë më të mirën tonë për të lënë një gjurmë në rrugët qe lem pas dhe të bëjë sa  më të frytshme studimet tona, janë vetëm disa nga përbërësit që çuan në lindjen e kompanise  LaSaponaria.

Kompania LaSaponaria ka  marrë hapat e parë ne prodhimin e sapuneve natyrore dhe organike  dhe pastaj  nuk ka ndaluar: kremra, shampo, shampo dushi, vajra masazh, të gjitha te bera me dorë, me  baze me vaj ulliri ekstra të virgjër, me  përbërës organike dhe natyrore.

Pas çdo recetë ka një traditë te vjeter te veteprodhimit, duke punuar me fermerët e vegjël lokalë dhe një kërkim të vazhdueshëm për përbërësit dhe formulat ekologjikisht miqësore, delikate dhe efektive në lëkurën tonë.