KONJAC SPONGE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

KONJAC SPONGE

Showing all 6 results

KONJAC SPONGE RED

L1,300.00

KONJAC SPONGE RED

I përshtatshëm për lëkurë të thatë, të dëmtuar dhe mature

Rigjeneron lekuren

Permireson qarkullimin e gjakut

Ideale për rosacea, psoriasis dhe ekzemë

I certifikuar vegan & cruelty free

Pastron dhe exfoliates zonën delikate të syve

100% fibra natyrale e bimëve

Përdorni me ose pa pastrues

100% pa ngjyrosje dhe pa shtesa

KONJAC SPONGE VIOLETTA

L1,300.00

KONJAC SPONGE VIOLETTA

I pershtatshem per lekurat sensitive

I certifikuar vegan & cruelty free

Pastron dhe exfoliates zonën delikate të syve

100% fibra natyrale e bimëve

Përdorni me ose pa pastrues

100% pa ngjyrosje dhe pa shtesa

KONJAC SPONGE WHITE

L1,300.00

KONJAC SPONGE WHITE

I pershtatshem per te gjitha llojet e lekures

I certifikuar vegan & cruelty free

Pastron dhe exfoliates zonën delikate të syve

100% fibra natyrale e bimëve

Përdorni me ose pa pastrues

100% pa ngjyrosje dhe pa shtesa

KONJAC SPONGE YELLOW

L1,300.00

KONJAC SPONGE YELLOW

100% fibra natyrale e bimëve

Jep shkelqim dhe ndricim lekures

Pastron dhe exfolion zonën delikate të syve

Përdorni me ose pa pastrues

Lë lëkurën rrezatuese dhe të rinovuar

100% ngjyrosje dhe pa shtesa

GREEN KONJAC SPONGE

L1,300.00

GREEN KONJAC SPONGE

I Pershtatshem per lekurat e yndyrshme

Eksfolion butesisht

100% fibra bimore natyrore

Mbushur me minerale dhe antioksidantë

Jo toksike

Pa paraben, kimikate

100% pa papastërti dhe ndotës

Miqësore me tokën

Vegan 100% cruelty free & e Çertifikuar

Natyrisht e qëndrueshme

E sigurt për mjedisin

100% pa ngjyrosje

100% pa shtesa

100% biodegradueshëm

KONJAC SPONGE BLACK

L1,300.00

KONJAC SPONGE I ZI

100% fibra bimore natyrore

Mbushur me minerale dhe antioksidantë

Jo toksike

Pa paraben, kimikate

100% pa papastërti dhe ndotës

Miqësore me tokën

Vegan 100% cruelty free & e Çertifikuar

Natyrisht e qëndrueshme

E sigurt për mjedisin

100% pa ngjyrosje

100% pa shtesa

100% biodegradueshëm