Fittea – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

Fittea

Fittea është marka e parë funksionale e çajit për një jete  me të shëndetshme dhe më të mirë Fittea  ofron një shumëllojshmëri të cajrave funksionale, të cilat kombinojnë shijen dhe efektet mbi organizmin tone. Caji yne Body Detox Tea përmban përbërës për të nxitur dhe mbështetur djegjen e yndyres dhe te nxise  metabolizmin tone.

Për më tepër, ky çaj rrit çehren tuaj dhe ju ndihmon qe thjesht të ndjeheni më mirë. Caji  përmban shumë vitamina dhe antioksidantë te cilat kane efekt në shëndetin  dhe mirëqenien tuaj . Për më tepër, ajo zvogëlon fryerjen e stomakut.

.Ne perzgjedhim  përbërësit unike të cajrave tona FITTEA  së bashku me ekspertët tanë me përvojë. Të gjithë përbërësit janë 100% organike dhe natyrale.

Benefitet e Body Detox Tea jane sepse me  rritjen e metabolizmit tuaj , ju mund të digjni kalori më  shpejtë.

Përbërësit unike mbeshtesin  proceset detox per  trupin tuaj në një mënyrë të natyrshme duke ju dhene nje lekure te shendritshme

Ju ndihmon të qëndroni te hidratuar  gjatë gjithe ditës për një ekuilibër të shëndetshëm per organizmin tuaj.

Përbërësit natyral ju ofrojnë më shumë energji për aktivitetet tuaja fizike dhe mendore.