Bio Earth Sun – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

Bio Earth Sun

Produktet  BIOEARTH janë formuluar me vajra organike dhe ekstrakte botanike. Nuk permban asnje perberes agresiv (p.sh. Parabens), emulsifi kimik(PEG-PPG), ngjyra, parfume, petrochemicals .

BIOEARTH SUN Protection është një sistem mbrojtës i ri multifiltër me 100% perberes natyral.

Produktet janë të pasura me vajra bimore, ekstrakte bimore,perberes  kunder veprimeve radikale.

Në përputhje me Rekomandimin Evropian ai ofron mbrojtje dielli të spektrit të gjerë UVA dhe UVB me efikasitet dhe siguri e provuar për organizmin tone dhe mjedisin.

Linja përmban kremra fytyre, kremra trupi, lares para dhe pas plazhit dhe perberes mbrojtës nga dielli me 100%  filtera minerale dhe organike. Certifikata organike e marre nga  ICEA.

BIOEARTH SUN PËR MBROJTJEN NGA DIELLI:

– nuk depërton në lëkurë;

– ofron mbrojtje efektive UVA / UVB në përputhje me rekomandimet e BE;

– nuk ka veprim estrogenik

– në përputhje me rekomandimet e BE-së;

– SPF testuar dhe certifikuar nga ICEA