TON SYSH BLEU DE MINUIT ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

TON SYSH BLEU DE MINUIT ORGANIKE

TON SYSH BLEU DE MINUIT ORGANIKE

L800.00

TON SYSH BLEU DE MINUIT ORGANIKE

Vendosni pak butësi në qepallat tuaja me këtë ton blu të syve “Bleu de Minuit”. E çertifikuar organike nga Ecocert, kjo hije e syve me strukturën e saj të butë do t’ju kthejë në një të varur për këtë blu të bukur dhe intensive të mesnatës. Pas disa goditjeve të furçave, pamja juaj do të jetë më e thellë dhe misterioze

Mat

Organike e çertifikuar

Produkt vegan

Category:

Share this product

Vendosni pak butësi në qepallat tuaja me këtë ton blu të syve “Bleu de Minuit”. E çertifikuar organike nga Ecocert, kjo hije e syve me strukturën e saj të butë do t’ju kthejë në një të varur për këtë blu të bukur dhe intensive të mesnatës. Pas disa goditjeve të furçave, pamja juaj do të jetë më e thellë dhe misterioze

Mat

Organike e çertifikuar

Produkt vegan

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TON SYSH BLEU DE MINUIT ORGANIKE”