LAPS BUZEKUQ ROSE SHARME-CERTIFIKUAR ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

LAPS BUZEKUQ ROSE SHARME-CERTIFIKUAR ORGANIKE

LAPS BUZEKUQ ROSE SHARME-CERTIFIKUAR ORGANIKE

L500.00

LAPS BUZEKUQ ROSE SHARME-CERTIFIKUAR ORGANIKE

Dëshironi të nxjerrni në pah buzet tuaja në një mënyrë natyrale? Avril ju fton të zbuloni lapsin organik te çertifikuar Rose Sharme: vëmë bast se kurrë nuk do t’ju zhgënjejë!

Ngjyra: ROSE SHARME

Pigmentim intensiv

Cilësi e lëmuar dhe e ëmbël

Pasuruar me vaj kastori organik, dylle blete dhe gjalpe shea

Certifikuar nga Certifikimi Bureau Veritas

Prodhuar ne France

Category:

Share this product

LAPS BUZEKUQ ROSE SHARME-CERTIFIKUAR ORGANIKE

Dëshironi të nxjerrni në pah buzet tuaja në një mënyrë natyrale? Avril ju fton të zbuloni lapsin organik te çertifikuar Rose Sharme: vëmë bast se kurrë nuk do t’ju zhgënjejë!

Ngjyra: ROSE SHARME

Pigmentim intensiv

Cilësi e lëmuar dhe e ëmbël

Pasuruar me vaj kastori organik, dylle blete dhe gjalpe shea

Certifikuar nga Certifikimi Bureau Veritas

Prodhuar ne France

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAPS BUZEKUQ ROSE SHARME-CERTIFIKUAR ORGANIKE”