LAPS BUZEKUQ SABLE ROSE-CERTIFIKUAR ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

LAPS BUZEKUQ SABLE ROSE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

LAPS BUZEKUQ SABLE ROSE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

L500.00

LAPS BUZEKUQ SABLE ROSE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

Dëshironi të nxjerrni në pah buzet tuaja në një mënyrë natyrale? Avril ju fton të zbuloni lapsin organik te çertifikuar Sable Rosé: vëmë bast se kurrë nuk do t’ju zhgënjejë!

Ngjyra: Rozë e qëndrueshme, nude me shkelqim

Përfundimi i ylbertë

Pigmentim intensiv

Cilësi e lëmuar dhe e ëmbël

Certifikuar nga Certifikimi Bureau Veritas

Prodhuar ne France

Category:

Share this product

LAPS BUZEKUQ SABLE ROSE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

Dëshironi të nxjerrni në pah buzet tuaja në një mënyrë natyrale? Avril ju fton të zbuloni lapsin organik te çertifikuar Sable Rosé: vëmë bast se kurrë nuk do t’ju zhgënjejë!

Ngjyra: Rozë e qëndrueshme, nude me shkelqim

Përfundimi i ylbertë

Pigmentim intensiv

Cilësi e lëmuar dhe e ëmbël

Certifikuar nga Certifikimi Bureau Veritas

Prodhuar ne France

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAPS BUZEKUQ SABLE ROSE-CERTIFIKUAR ORGANIKE”