LAPS BUZEKUQ ROSE DÉLICAT- ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

LAPS BUZEKUQ ROSE DÉLICAT- ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR

LAPS BUZEKUQ ROSE DÉLICAT- ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR

L500.00

LAPS BUZEKUQ ROSE DÉLICAT- ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR

Avril ju sugjeron të provoni lapsin e buzve organik të çertifikuar nga Rose Delicat: strukturë e butë, aplikim i lehtë. Vëmë bast se nuk do të largohet më nga çanta juaj

Ngjyra: Rose Delicat

  Pigmentim intensive

 Cilësi e butë dhe e këndshme

  Organike e çertifikuar nga çertifikimi Bureau Veritas

  Prodhuar ne France

Category:

Share this product

LAPS BUZEKUQ ROSE DÉLICAT- ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR

Avril ju sugjeron të provoni lapsin e buzve organik të çertifikuar nga Rose Delicat: strukturë e butë, aplikim i lehtë. Vëmë bast se nuk do të largohet më nga çanta juaj

Ngjyra: Rose Delicat

Pigmentim intensive

Cilësi e butë dhe e këndshme

Organike e çertifikuar nga çertifikimi Bureau Veritas

Prodhuar ne France

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAPS BUZEKUQ ROSE DÉLICAT- ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR”