LAPS BUZEKUQ VRAI ROUGE-CERTIFIKUAR ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

LAPS BUZEKUQ VRAI ROUGE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

LAPS BUZEKUQ VRAI ROUGE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

L500.00

LAPS BUZEKUQ VRAI ROUGE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

Intensiteti dhe komoditeti kombinohen me lapsin organik të buzeve të certifikuar Avril Vrai Rouge të pasuruar me gjalpë shea organik. Buzëqeshja juaj nuk do të mbetet pa u vërejtur!

Ngjyra: Vrai Rouge

Pigmentim intensive

Pasuruar me vaj kastori organik, dylle blete dhe gjalpe shea

Cilësi e butë dhe e këndshme

Organike e çertifikuar nga çertifikimi Bureau Veritas

Category:

Share this product

LAPS BUZEKUQ VRAI ROUGE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

Intensiteti dhe komoditeti kombinohen me lapsin organik të buzeve të certifikuar Avril Vrai Rouge të pasuruar me gjalpë shea organik. Buzëqeshja juaj nuk do të mbetet pa u vërejtur!

Ngjyra: Vrai Rouge

Pigmentim intensive

Pasuruar me vaj kastori organik, dylle blete dhe gjalpe shea

Cilësi e butë dhe e këndshme

Organike e çertifikuar nga çertifikimi Bureau Veritas

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAPS BUZEKUQ VRAI ROUGE-CERTIFIKUAR ORGANIKE”