LAPS SYSH I ZI CHARBON CERTIFIKUAR ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

LAPS SYSH I ZI CHARBON CERTIFIKUAR ORGANIKE

LAPS SYSH I ZI CHARBON CERTIFIKUAR ORGANIKE

L500.00

LAPS SYSH I ZI CHARBON CERTIFIKUAR ORGANIKE

Intensifikoni pamjen tuaj me lapsin e syve organikë Avril “Noir Charbon”. Formula e saj e çertifikuar organike jep një aplikim delikat i cili respekton sytë tuaj ndërsa siguron një mbulesë perfekte.

Vijë e saktë

Perbere nga gjalpe shea dhe dyll blete

E përsosur për sy të ndjeshëm

Organike e çertifikuar

Category:

Share this product

Intensifikoni pamjen tuaj me lapsin e syve organikë Avril “Noir Charbon”. Formula e saj e çertifikuar organike jep një aplikim delikat i cili respekton sytë tuaj ndërsa siguron një mbulesë perfekte.

Vijë e saktë

Perbere nga gjalpe shea dhe dyll blete

E përsosur për sy të ndjeshëm

Organike e çertifikuar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAPS SYSH I ZI CHARBON CERTIFIKUAR ORGANIKE”