TON SYSH GRIS PERLE IRISÉ ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

TON SYSH GRIS PERLE IRISÉ ORGANIKE

TON SYSH GRIS PERLE IRISÉ ORGANIKE

L800.00

TON SYSH GRIS PERLE IRISÉ ORGANIKE

E përsosur për t’i bërë sytë e tymosur më të butë sesa me një hije të zezë për sytë, kjo hije e syve Gris Perle Irisé është perfekte për të intensifikuar butësisht pamjen tuaj.

Cilësi e butë dhe e këndshme

Organike e çertifikuar

Produkt vegan

Category:

Share this product

E përsosur për t’i bërë sytë e tymosur më të butë sesa me një hije të zezë për sytë, kjo hije e syve Gris Perle Irisé është perfekte për të intensifikuar butësisht pamjen tuaj.

Cilësi e butë dhe e këndshme

Organike e çertifikuar

Produkt vegan

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TON SYSH GRIS PERLE IRISÉ ORGANIKE”