TON SYSH AURORE ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

TON SYSH AURORE ORGANIKE

TON SYSH AURORE ORGANIKE

L800.00

TON SYSH AURORE ORGANIKE

Për një pamje ultra-magjepsëse, lejojini vetes hijen e syve Aurore, e cila do të ndriçojë pamjen tuaj me ngjyrën e saj të çmuar dhe opale. Pamja e saj e butë sjell qepallat tuaja rehati dhe hidratim.

Ngjyra: Aurore (trëndafili i lehtë me shkëlqim)

Cilësi e lehtë dhe e butë

Produkt vegan

Organike e çertifikuar nga Ecocert

Out of stock

Category:

Share this product

Për një pamje ultra-magjepsëse, lejojini vetes hijen e syve Aurore, e cila do të ndriçojë pamjen tuaj me ngjyrën e saj të çmuar dhe opale. Pamja e saj e butë sjell qepallat tuaja rehati dhe hidratim.

Ngjyra: Aurore (trëndafili i lehtë me shkëlqim)

Cilësi e lehtë dhe e butë

Produkt vegan

Organike e çertifikuar nga Ecocert

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TON SYSH AURORE ORGANIKE”