TON SYSH DESERT ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

TON SYSH DESERT ORGANIKE

TON SYSH DESERT ORGANIKE

L800.00

TON SYSH DESERT ORGANIKE

Tërhiqni shumë shikime falë tonit organike të çertifikuar të Avril Désert. Ndjesia e saj e butë si krem e bën atë ultra-komode.

Ngjyra: ngjyrë bezhë (fundi i shkëlqimit)

Cilësi e lehtë dhe e butë

Produkt vegan

Organike e çertifikuar nga Ecocert

Category:

Share this product

Tërhiqni shumë shikime falë tonit organike të çertifikuar të Avril Désert. Ndjesia e saj e butë si krem e bën atë ultra-komode.

Ngjyra: ngjyrë bezhë (fundi i shkëlqimit)

Cilësi e lehtë dhe e butë

Produkt vegan

Organike e çertifikuar nga Ecocert

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TON SYSH DESERT ORGANIKE”