TON SYSH VOLCAN ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

TON SYSH VOLCAN ORGANIKE

TON SYSH VOLCAN ORGANIKE

L800.00

TON SYSH VOLCAN ORGANIKE

Për të ndezur pamjen tuaj, përvetësoni hijen e syve “Volcan” nga Avril. I lë qepallat tuaja të buta dhe fleksibël për një rehati të pakonkurueshme.

Cilësi e butë dhe e lehtë

Produkt vegan

Organike e çertifikuar

Category:

Share this product

Për të ndezur pamjen tuaj, përvetësoni hijen e syve “Volcan” nga Avril. I lë qepallat tuaja të buta dhe fleksibël për një rehati të pakonkurueshme.

Cilësi e butë dhe e lehtë

Produkt vegan

Organike e çertifikuar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TON SYSH VOLCAN ORGANIKE”