BUZEKUQ NUDE NR. 595 -ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

BUZEKUQ NUDE NR. 595 -ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR

BUZEKUQ NUDE NR. 595 -ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR

L800.00

BUZEKUQ NUDE NR. 595 ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR

Dëshironi buzë të trasha dhe femërore? Vendosni këtë buzëkuq nude të çertifikuar organik nga Avril! Përbërësit e saj natyralë, ngjyra natyrale rozë dhe struktura e butë do t’ju kënaqin!

Cilësi kremoze
Me vajra organikë: vaj kastori, bajame e ëmbël, jojoba …
Organike e çertifikuar nga Ecocert
3.5 gram

Category:

Share this product

BUZEKUQ NUDE NR. 595 ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR

Dëshironi buzë të trasha dhe femërore? Vendosni këtë buzëkuq nude të çertifikuar organik nga Avril! Përbërësit e saj natyralë, ngjyra natyrale rozë dhe struktura e butë do t’ju kënaqin!

Cilësi kremoze
Me vajra organikë: vaj kastori, bajame e ëmbël, jojoba …
Organike e çertifikuar nga Ecocert
3.5 gram

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BUZEKUQ NUDE NR. 595 -ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR”