TON SYSH MARÉCAGE ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

TON SYSH MARÉCAGE ORGANIKE

TON SYSH MARÉCAGE ORGANIKE

L800.00

TON SYSH MARÉCAGE ORGANIKE

Ngjyra origjinale dhe ngjyra  perla jeshile “Marécage” ndriçon pamjen tuaj menjëherë. Cilësia e saj e mëndafshtë noton si një vello në qepallat tuaja.

Mat me shkelqim

Organike e çertifikuar nga Ecocert

Produkt vegan

Category:

Share this product

Ngjyra origjinale dhe ngjyra  perla jeshile “Marécage” ndriçon pamjen tuaj menjëherë. Cilësia e saj e mëndafshtë noton si një vello në qepallat tuaja.

Mat me shkelqim

Organike e çertifikuar nga Ecocert

Produkt vegan

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TON SYSH MARÉCAGE ORGANIKE”