LAPS SYSH VERT IMPERAIL CERTIFIKUAR ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

LAPS SYSH VERT IMPERAIL CERTIFIKUAR ORGANIKE

LAPS SYSH VERT IMPERAIL CERTIFIKUAR ORGANIKE

L500.00

LAPS SYSH VERT IMPERAIL CERTIFIKUAR ORGANIKE

Për një pamje misterioze, lapsi organik për sytë Vert Impérial është ajo që ju nevojitet! I saktë dhe i thjeshtë për t’u përdorur, ndricon sytë tuaj me një jeshile të bukur perandorake gjatë gjithë ditës.

Vijë e saktë

Perbere nga gjalpe shea dhe dyll blete

E përsosur për sy të ndjeshëm

Organike e çertifikuar

Category:

Share this product

Për një pamje misterioze, lapsi organik për sytë Vert Impérial është ajo që ju nevojitet! I saktë dhe i thjeshtë për t’u përdorur, ndricon sytë tuaj me një jeshile të bukur perandorake gjatë gjithë ditës.

Vijë e saktë

Perbere nga gjalpe shea dhe dyll blete

E përsosur për sy të ndjeshëm

Organike e çertifikuar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAPS SYSH VERT IMPERAIL CERTIFIKUAR ORGANIKE”