FOUNDATION BEIGE 30ML – ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

FOUNDATION BEIGE 30ML – ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR

FOUNDATION BEIGE 30ML – ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR

L1,000.00L1,200.00

FOUNDATION BEIGE

Po kërkoni një fondatinë që kujdeset për lëkurën tuaj? Pasuruar me vaj organik jojoba, me një strukturë të butë dhe të lehtë, fondotinta Beige unifikon dhe ndriçon fytyrën tuaj në pak sekonda.

Ngjyra bezhë (midis Claire dhe Sable)

Ton i artë

Aromë e freskët

Përfundim i lehtë i pluhurit

Bërë me vaj organik të jojobës

Organike e çertifikuar nga Ecocert

Produkt vegan

Prodhuar ne France

Category:

Share this product

Po kërkoni një fondatinë që kujdeset për lëkurën tuaj? Pasuruar me vaj organik jojoba, me një strukturë të butë dhe të lehtë, fondotinta Beige unifikon dhe ndriçon fytyrën tuaj në pak sekonda.

Ngjyra bezhë (midis Claire dhe Sable)

Ton i artë

Aromë e freskët

Përfundim i lehtë i pluhurit

Bërë me vaj organik të jojobës

Organike e çertifikuar nga Ecocert

Produkt vegan

Prodhuar ne France

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOUNDATION BEIGE 30ML – ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR”