FOUNDATION PORCELAINE 30ML – ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

FOUNDATION PORCELAINE 30ML – ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR

FOUNDATION PORCELAINE 30ML – ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR

L1,000.00L1,200.00

FONDACIONI PORCELAINE 30ML – ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR

Ngjyrat e porcelanit më në fund kanë ngjyrën që u nevojitet!

Me një mbulim të lehtë, ngjyra e Porcelaniti  ofron një efekt natyral dhe uniform me transparencë.

Ngjyra e lehtë (ngjyra më e lehtë e gamës sonë)

Ton roze

Aromë e freskët

Përfundim i lehtë i pluhurit

 Bërë me vaj organik të jojobës

Organike e çertifikuar nga Ecocert

Produkt vegan

Prodhuar ne France

Category:

Share this product

Ngjyrat e porcelanit më në fund kanë ngjyrën që u nevojitet!

Me një mbulim të lehtë, ngjyra e Porcelaniti  ofron një efekt natyral dhe uniform me transparencë.

Ngjyra e lehtë (ngjyra më e lehtë e gamës sonë)

Ton roze

Aromë e freskët

Përfundim i lehtë i pluhurit

Bërë me vaj organik të jojobës

Organike e çertifikuar nga Ecocert

Produkt vegan

Prodhuar ne France

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOUNDATION PORCELAINE 30ML – ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR”