FOUNDATION SABLE 30ML – CERTIFIED ORGANIC – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

FOUNDATION SABLE 30ML – CERTIFIED ORGANIC

FOUNDATION SABLE 30ML – CERTIFIED ORGANIC

L1,000.00L1,200.00

FOUNDATION SABLE

Një çehre e përsosur dhe e lehtë me ngjyren Sable të certifikuar nga Avril!

Pasuruar me vaj organik të jojobës, me një strukturë të lëmuar dhe të lëngshme, përhapet lehtësisht me gisht ose furçë. Rezultati: një çehre e unifikuar dhe shkëlqyese, natyrale!

Ngjyra e qëndrueshme (midis Beige dhe Nude)

Ton i artë

Aromë e freskët

Përfundim i lehtë i pluhurit

Bërë me vaj organik të jojobës

Organike e çertifikuar nga Ecocert

Produkt vegan

Prodhuar ne France

Category:

Share this product

Një çehre e përsosur dhe e lehtë me ngjyren Sable të certifikuar nga Avril!

Pasuruar me vaj organik të jojobës, me një strukturë të lëmuar dhe të lëngshme, përhapet lehtësisht me gisht ose furçë. Rezultati: një çehre e unifikuar dhe shkëlqyese, natyrale!

Ngjyra e qëndrueshme (midis Beige dhe Nude)

Ton i artë

Aromë e freskët

Përfundim i lehtë i pluhurit

Bërë me vaj organik të jojobës

Organike e çertifikuar nga Ecocert

Produkt vegan

Prodhuar ne France

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOUNDATION SABLE 30ML – CERTIFIED ORGANIC”