BLUSH PÊCHE ROSÉ – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

BLUSH PÊCHE ROSÉ

BLUSH PÊCHE ROSÉ

L800.00

Një shkëlqim i shëndetshëm natyral

Kjo është ajo që ofron blush organike  Pêche Rosé! Përfundimi i tij i butë dhe natyral me tendencë koralesh do të përmirësojë çdo ton të lëkurës.

Category:

Share this product

Një shkëlqim i shëndetshëm natyral

Kjo është ajo që ofron blush organike  Pêche Rosé! Përfundimi i tij i butë dhe natyral me tendencë koralesh do të përmirësojë çdo ton të lëkurës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BLUSH PÊCHE ROSÉ”