SAPUN ME MINERALE TE DETIT TE VDEKUR 100 GR – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

SAPUN ME MINERALE TE DETIT TE VDEKUR 100 GR

SAPUN ME MINERALE TE DETIT TE VDEKUR 100 GR

L500.00L700.00

SAPUN ME MINERALE TE DETIT TE VDEKUR

Kripa e Detit të Vdekur përmban mbi 20 minerale thelbësore, disa prej të cilave nuk ekzistojnë në asnjë det tjetër.

Duke kombinuar këto kripëra unike me një përzierje të vlerave të ekstrakteve bioaktive dhe organike, ne kemi krijuar një sapun pastrues që lë trupin të ndjehet i rimbushur dhe i rigjallëruar.

I përshtatshëm për Veganët

Share this product

Kripa e Detit të Vdekur përmban mbi 20 minerale thelbësore, disa prej të cilave nuk ekzistojnë në asnjë det tjetër. Duke kombinuar këto kripëra unike me një përzierje të vlerave të ekstrakteve bioaktive dhe organike, ne kemi krijuar një sapun pastrues që lë trupin të ndjehet i rimbushur dhe i rigjallëruar. I përshtatshëm për Veganët

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SAPUN ME MINERALE TE DETIT TE VDEKUR 100 GR”