PUDER KOMPAKTE PORCELAINE-CERTIFIKUAR ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

PUDER KOMPAKTE PORCELAINE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

PUDER KOMPAKTE PORCELAINE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

L1,000.00

PUDER KOMPAKTE PORCELAINE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

Përmirësoni fytyrën tuaj me pudren organike të çertifikuar nga Avril Porcelaine! Kontrollon shkëlqimin, matifikon dhe shkëlqen fytyrën pa efekt maske për një rezultat natyral.

Lekura si mendafsh

Efekt mat

Pluhur i butë

Produkt vegan

Organike e çertifikuar Ecocert

Category:

Share this product

PUDER KOMPAKTE PORCELAINE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

Përmirësoni fytyrën tuaj me pudren organike të çertifikuar nga Avril Porcelaine! Kontrollon shkëlqimin, matifikon dhe shkëlqen fytyrën pa efekt maske për një rezultat natyral.

Lekura si mendafsh

Efekt mat

Pluhur i butë

Produkt vegan

Organike e çertifikuar Ecocert

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PUDER KOMPAKTE PORCELAINE-CERTIFIKUAR ORGANIKE”