PUDER KOMPAKTE CLAIRE-CERTIFIKUAR ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

PUDER KOMPAKTE CLAIRE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

PUDER KOMPAKTE CLAIRE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

L1,000.00

PUDER KOMPAKTE CLAIRE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

Kjo puder  kompakte me si kashmir “Claire” unifikon lehtë fytyrën tuaj. Kontrollon shkëlqimin, matifikon dhe shkëlqen fytyrën pa efekt maske për një rezultat natyral.

Lekura si mendafsh

Efekt mat

Pluhur i butë

Produkt vegan

Organike e çertifikuar Ecocert

Category:

Share this product

Kjo puder  kompakte me si kashmir “Claire” unifikon lehtë fytyrën tuaj. Kontrollon shkëlqimin, matifikon dhe shkëlqen fytyrën pa efekt maske për një rezultat natyral.

Lekura si mendafsh

Efekt mat

Pluhur i butë

Produkt vegan

Organike e çertifikuar Ecocert

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PUDER KOMPAKTE CLAIRE-CERTIFIKUAR ORGANIKE”