PUDER KOMPAKTE NUDE-CERTIFIKUAR ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

PUDER KOMPAKTE NUDE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

PUDER KOMPAKTE NUDE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

L1,000.00

PUDER KOMPAKTE NUDE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

Për të gjitha fermat që kërkojnë një lekure të unifikuar, natyrale dhe rrezatuese: Pudra kompakte organike e çertifikuar Avril “Nude” është bërë për ju!

Lekura si mendafsh

Efekt mat

Pluhur i butë

Produkt vegan

Organike e çertifikuar Ecocert

Category:

Share this product

PUDER KOMPAKTE NUDE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

Për të gjitha fermat që kërkojnë një lekure të unifikuar, natyrale dhe rrezatuese: Pudra kompakte organike e çertifikuar Avril “Nude” është bërë për ju!

Lekura si mendafsh

Efekt mat

Pluhur i butë

Produkt vegan

Organike e çertifikuar Ecocert

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PUDER KOMPAKTE NUDE-CERTIFIKUAR ORGANIKE”