BUZEKUQ ROUGE SANG N ° 636 ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

BUZEKUQ ROUGE SANG N ° 636 ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR

BUZEKUQ ROUGE SANG N ° 636 ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR

L800.00

BUZEKUQ ROUGE SANG N ° 636 ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR

Luaj femrën fatale me buzëkuq organik të çertifikuar Avril Rouge Sang! Struktura e saj mjaft e butë me vajra organikë është e lehtë për tu aplikuar dhe qëndron gjatë gjithë ditës!

Cilësi kremoze
Me vajra organikë: vaj kastori, bajame e ëmbël, jojoba …
Organike e çertifikuar nga Ecocert
3.5 gram

Category:

Share this product

BUZEKUQ ROUGE SANG N ° 636 ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR

Luaj femrën fatale me buzëkuq organik të çertifikuar Avril Rouge Sang! Struktura e saj mjaft e butë me vajra organikë është e lehtë për tu aplikuar dhe qëndron gjatë gjithë ditës!

Cilësi kremoze
Me vajra organikë: vaj kastori, bajame e ëmbël, jojoba …
Organike e çertifikuar nga Ecocert
3.5 gram

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BUZEKUQ ROUGE SANG N ° 636 ORGANIKE E ÇERTIFIKUAR”