MASCARA VOLUME KAFE- ÇERTIFIKUAR ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

MASCARA VOLUME KAFE- ÇERTIFIKUAR ORGANIKE

MASCARA VOLUME KAFE- ÇERTIFIKUAR ORGANIKE

L1,000.00

MASCARA VOLUME KAFE-  ÇERTIFIKUAR ORGANIKE

Ky rimel  Volume Marron (kafe) i çertifikuar nga Avril sjell një vëllim natyral në qerpikët tuaj

Pasuruar me ekstrakt organik acai dhe dyllë bletësh, lakon dhe zgjat qerpikët. Ju do keni një vështrim intensiv!

Ngjyra kafe e thelle

Sytë voluminozë, dramatikë

Zgjat per nje kohe te gjate

Zgjate qerpiket dhe ju shton volum

Mbron, ushqen dhe forcon qerpiket

Efekt voluminoz

Furçë spirale praktike me fije sintetike

Me dyllë mbrojtëse blete dhe ekstrakt acai

Organike e çertifikuar nga Ecocert

Category:

Share this product

MASCARA VOLUME KAFE-  ÇERTIFIKUAR ORGANIKE

Ky rimel  Volume Marron (kafe) i çertifikuar nga Avril sjell një vëllim natyral në qerpikët tuaj

Pasuruar me ekstrakt organik acai dhe dyllë bletësh, lakon dhe zgjat qerpikët. Ju do keni një vështrim intensiv!

Ngjyra kafe e thelle

Sytë voluminozë, dramatikë

Mbron, ushqen dhe forcon qerpiket

Efekt voluminoz

Furçë spirale praktike me fije sintetike

Me dyllë mbrojtëse blete dhe ekstrakt acai

Organike e çertifikuar nga Ecocert

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MASCARA VOLUME KAFE- ÇERTIFIKUAR ORGANIKE”