MASCARA VOLUME BLACK-CERTIFIKUAR ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

MASCARA VOLUME BLACK-CERTIFIKUAR ORGANIKE

MASCARA VOLUME BLACK-CERTIFIKUAR ORGANIKE

L1,000.00

MASCARA VOLUME BLACK-CERTIFIKUAR ORGANIKE

 Volume Mascara nga Avril vjen me një furçë praktike spirale që kap edhe qerpikët më të vegjel me çdo aplikim. Për më tepër, dylli bletes organik dhe ekstrakti organik i acait janë përbërës aktiv që posedojnë veti mbrojtëse dhe forcuese.

Ngjyra e zezë e thelle

Sytë voluminozë, dramatikë

Mbron dhe forcon

Zgjat per nje kohe te gjate

Zgjate qerpiket dhe ju shton volum

Efekt voluminoz

Furçë spirale praktike me fije sintetike

Me dyllë mbrojtëse blete dhe ekstrakt acai

Organike e çertifikuar nga Ecocert

Prodhuar ne France

ECOCERT i çertifikuar sipas standardeve COSMOS

Category:

Share this product

MASCARA VOLUME BLACK-CERTIFIKUAR ORGANIKE

 Volume Mascara nga Avril vjen me një furçë praktike spirale që kap edhe qerpikët më të vegjel me çdo aplikim. Për më tepër, dylli bletes organik dhe ekstrakti organik i acait janë përbërës aktiv që posedojnë veti mbrojtëse dhe forcuese.

Ngjyra e zezë e thelle

Sytë voluminozë, dramatikë

Mbron dhe forcon

Efekt voluminoz

Furçë spirale praktike me fije sintetike

Me dyllë mbrojtëse blete dhe ekstrakt acai

Organike e çertifikuar nga Ecocert

Prodhuar ne France

ECOCERT i çertifikuar sipas standardeve COSMOS

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MASCARA VOLUME BLACK-CERTIFIKUAR ORGANIKE”