PUDER KOMPAKTE AMBRE-CERTIFIKUAR ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

PUDER KOMPAKTE AMBRE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

PUDER KOMPAKTE AMBRE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

L1,000.00

PUDER KOMPAKTE AMBRE-CERTIFIKUAR ORGANIKE

Për një përfundim transparent dhe të ndritshëm, adoptoni pudren kompakte organik të certifikuar Avril “AMBRE” Ajo ofron një shkëlqim natyral ne fytyrën tuaj.

Lekura si mendafsh

Efekt mat

Pluhur i butë

Produkt vegan

Organike e çertifikuar Ecocert

Category:

Share this product

Për një përfundim transparent dhe të ndritshëm, adoptoni pudren kompakte organik të certifikuar Avril “AMBRE” Ajo ofron një shkëlqim natyral ne fytyrën tuaj.

Lekura si mendafsh

Efekt mat

Pluhur i butë

Produkt vegan

Organike e çertifikuar Ecocert

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PUDER KOMPAKTE AMBRE-CERTIFIKUAR ORGANIKE”