LAPS SYSH PRUNE CERTIFIKUAR ORGANIKE – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

LAPS SYSH PRUNE CERTIFIKUAR ORGANIKE

LAPS SYSH PRUNE CERTIFIKUAR ORGANIKE

L500.00

LAPS SYSH PRUNE CERTIFIKUAR ORGANIKE

Falë strukturës së tij të pasur dhe kremoze, ky laps i çertifikuar organik i syve “Prune” është një kënaqësi e vërtetë për sytë tuaj. Linja është intensive dhe precize

Ngjyra e bukur e kumbullës

Zbatim i thjeshtë dhe preciz: as shumë i fortë dhe as shumë i butë

Me gjalpë shea organik dhe dyllë blete

Organike e çertifikuar nga Qualité France

Prodhuar ne France

Category:

Share this product

Falë strukturës së tij të pasur dhe kremoze, ky laps i çertifikuar organik i syve “Prune” është një kënaqësi e vërtetë për sytë tuaj. Linja është intensive dhe precize

Ngjyra e bukur e kumbullës

Zbatim i thjeshtë dhe preciz: as shumë i fortë dhe as shumë i butë

Me gjalpë shea organik dhe dyllë blete

Organike e çertifikuar nga Qualité France

Prodhuar ne France

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAPS SYSH PRUNE CERTIFIKUAR ORGANIKE”