CONCEALER NUDE CERTIFIED ORGANIC – vivaorganic

Telefononi (+355) 695544797

Cart

CONCEALER NUDE CERTIFIED ORGANIC

CONCEALER NUDE CERTIFIED ORGANIC

L900.00

CONCEALER NUDE CERTIFIED ORGANIC

Thoni lamtumirë rratheve të errëta falë korrektorit organik të çertifikuar nga Avril:

Mbulimi fale korrektorit ju jep një pamje të pushuar dhe te fresket në një shkelje syri!

Ngjyra mesatare

Cilësi kremoze me një mbulim të mirë për të mbuluar rrathët e errët dhe  papërsosmëritë

Organike e çertifikuar nga Ecocert

Produkt vegan

Prodhuar ne France

Category:

Share this product

Thoni lamtumirë rratheve të errëta falë korrektorit organik të çertifikuar nga Avril:

Mbulimi fale korrektorit ju jep një pamje të pushuar dhe te fresket në një shkelje syri!

Ngjyra mesatare

Cilësi kremoze me një mbulim të mirë për të mbuluar rrathët e errët dhe  papërsosmëritë

Organike e çertifikuar nga Ecocert

Produkt vegan

Prodhuar ne France

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CONCEALER NUDE CERTIFIED ORGANIC”